Welke auto past het best bij je persoonlijkheid?

audi q3

Een nieuwe auto kopen, het blijft een spannend gebeuren. Het is dan ook heel belangrijk dat je op voorhand weet welke auto best bij je past, aangezien je er de komende jaren veel tijd in gaat spenderen. Maar hoe weet je welke auto goed voor jou is? We geven je wat meer info over welke auto het best bij je persoonlijkheid past.

Sportief

Ben je iemand die graag rijdt, ook na de werkuren? Dan is een sportieve wagen wel iets voor jou. Deze soort auto is voor mensen die echt graag in de auto zitten, met een passie voor het vakgebied. Personen die in een sportieve auto rijden zijn vaak doorzettend, intensief en moedig. Er is de perceptie dat sportieve auto’s gigantisch duur zijn, maar dat hoeft helemaal niet. Je kan gerust een sportauto vinden onder de 10.000 euro. Denk maar aan een Audi TT of een BMW 3-serie. Heb je wel een centje op overschot en heb je graag iets meer comfort? Dan is een Audi Q3 met een sportmotor wel iets voor jou.

Comfort

Het merendeel van de chauffeurs vindt comfort het belangrijkste aspect van een wagen. Heel logisch ook, aangezien je er veel tijd in spendeert. Als je voor je werk vaak in de auto moet zitten, is dit echt iets voor jou. Chauffeurs die kiezen voor meer comfort in hun auto zijn eerder behulpzaam, gemoedelijk en zelfzeker. Een comfortwagen is misschien iets minder snel, maar kan wel nog steeds een sportieve look hebben. Een Audi Q8 is hier een perfect voorbeeld van. Ga dus voor een mooie wagen met een sportieve look en het comfort dat je nodig hebt om steeds al die kilometers af te leggen.

Gezinswagen

Eens je een gezin start moet je een grotere auto zoeken, waarmee je met het gezin op vakantie kan gaan, je kinderen naar school kan brengen of de kleintjes van de voetbal kan gaan halen. Deze soort auto is echt voor mensen die praktisch, samenwerkend en flexibel zijn. Een gezinswagen kan ook nog steeds sportieve en comfortabele aspecten hebben, met de nodige ruimte. Het is dus perfect mogelijk om stijlvol met je gezin doorheen de stad te rijden of op de autosnelweg richting Frankrijk. Daarom is een BMW X3 of een Alfa Romeo Stelvio een goede optie. 

Luxe

Tot slot heb je ook de luxewagens. Deze hebben een iets duurder prijskaartje, maar zijn absoluut het geld waard. Creatieve, merkwaardige en dominante chauffeurs zijn vaak personen die dit soort auto’s kopen. Tegenwoordig zijn deze wagens voorzien van allerlei technologische snufjes, die ervoor zorgen dat je je een koning voelt in je auto. Denk maar aan een Rolls Royce bijvoorbeeld, die zelfs een sterrenhemel heeft in het plafond van de auto, een stereosysteem beter dan die van bij je thuis en zetelmassages om je spieren te laten ontspannen. Luxe tot en met.

Aanbevolen artikelen