Ooit al gedacht aan seksspeeltjes? Dit moet je weten

seksspeeltjes

‘Seksspeeltjes’ is een verzamelnaam voor ontelbare instrumentjes die koppels of alleenstaanden gebruiken om hun seksuele drive en emoties om te zetten in buitengewone seksuele ervaringen. De populariteit van seksspeeltjes voor volwassenen neemt met de dag toe. Het is beschikbaar op steeds meer plaatsen zoals seksshops en online webwinkels. Sommige mensen kopen dit allemaal zonder gêne of schroom, anderen moeten grote verlegenheid of angst voor reputatieschade overwinnen. Bijzonder jammer, gezien de onschuldige en overweldigende pret die je ermee kan beleven.

De voordelen van seksspeeltjes

Door geregeld een bezoekje (al dan niet virtueel) aan de seksshop in je leven te introduceren, krijg je er een paar opmerkelijke en verrassende voordelen bij. We belichten hieronder enkele van de belangrijksten.

Verbeterde kennis over je lichaam

Je lichaam leert sensaties kennen die het enorm veel bijbrengen, onder meer over wat je plezierig vindt. Door voordien onbenutte plekjes of gevoelens te verkennen, krijgt je lichaam meer inzicht in hoe het werkt en wat het nodig heeft.

Verhoogd zelfvertrouwen

Vooral vrouwen winnen aan onbekommerde passie en liefde voor hun eigen lichaam én hun seksuele verlangens. Door onbevreesd te kiezen voor genot, genieten ze algemeen veel meer van seks.

Verhoogde seksuele interesse

Mensen die variëren met sex speeltjes kweken een grotere drang naar (en interesse in) seks. Ze leren om er ook doeltreffender van te genieten. Hierbij hoort ook een grotere seksuele tevredenheid. Over het algemeen zal het gebruik van sextoys, alleen of met partner, een meer bevredigende seksuele vaardigheid opleveren die je meer gedurfd en zelfverzekerder maakt.

Seksuele voordelen

Seksspeeltjes voor koppels zijn échte geschenken omdat het resultaat zowel vrouwen als mannen leert om nog intenser te genieten van seks en de daarbij horende climaxen. Ook kunnen sextoys zoals een vibrator, penis sleeve of pocketpussy helpen bij een lager libido, erectieproblemen of vaginale droogheid.

Snellere orgasmes

Vooral vrouwen zullen het toejuichen dat je met vele seksspeeltjes veel sneller en makkelijker tot een orgasme komt. Er zijn zelfs vrouwen die hun eerste orgasme pas bereikten met behulp van een seksspeeltje.

Zo’n bezoek aan de seksshop is dus allesbehalve een bijkomstigheid. Uiteindelijk is iedereen op zoek naar vreugde, ontspanning, geluk en zowat alles wat ons tot mensen maakt. Dit hebben we allemaal nodig om echt gelukkig te zijn en een bevredigend leven te leiden. Steeds meer wordt duidelijk dat een commerciële insteek en inlossing van die menselijke verlangens elkaar niet in de weg hoeven te staan. Voor plezier en seksuele emoties maken veel bedrijven nu ‘speelgoed voor volwassenen’ dat echt een verschil maakt… en niet alleen tussen de lakens. Dit speelgoed en menig seksshop spelen nu een essentiële rol in het leven van steeds meer volwassenen; een goede zaak!

Aanbevolen artikelen