De brommobiel in opmars!

45 km per uur auto

Ze zijn niet meer uit het straatbeeld weg te denken: de brommobielen of anders gezegd de bromfietsen in auto-model. Dit type van vervoermiddel heeft meer voordelen dan je denkt. Wil je eventueel een 45 km auto kopen maar ben je nog niet zeker? Lees dan even verder in dit artikel en overtuig jezelf.

Voor wie is de brommobiel bedoeld?

Tot voor kort zagen we hoofdzakelijk senioren in een brommobiel. Het geeft een veiliger gevoel dan een fiets. Of wanneer je op een bepaald moment merkt dat auto rijden niet meer zo goed gaat, kun je makkelijk overschakelen naar een brommobiel. Het gaat allemaal wat trager waardoor je je toch wel comfortabeler gaat voelen.
Maar de brommobiel heeft nu ook een ander doelpubliek bereikt. Mensen gaan een brommobiel kopen als tweede wagen. Vaak staat een tweede wagen de helft van de tijd in de garage, maar ondertussen betaal je hoge wegentaksen en verzekeringen. Bij een brommobiel is dit een stuk voordeliger.
En ben je tussen 16 en 18 jaar en wil je toch al kennismaken met autorijden? Dan is de brommobiel nu ook voor jou bedoeld! Je hoeft geen auto-rijbewijs te hebben, enkel een rijbewijs voor een motorfiets volstaat. Een brommobiel brengt jou makkelijk naar je vrienden of naar school en je gebruikt hem voor je weekenduitstapjes. Wees gerust: de nieuwste modellen hebben een hippe uitstraling en zijn voorzien van alle comfort zoals bluetooth en multimedia. Een brommobiel is zo veel leuker dan de fiets of de brommer.

Kopen of leasen?

Een brommobiel leasen kan ook. Het grote voordeel hiervan is dat je jezelf geen zorgen hoeft te maken over het goed functioneren van je wagentje. Alle zaken zoals onderhoud, afschrijving, reparatie of vervangen van banden zijn in een vaste prijs per maand inbegrepen. Het enige wat jij nog moet doen is tanken. Je bent ook altijd zeker van de laatste nieuwe modellen en technologieën. Leasing is vast en zeker het overwegen waard!

Jong of senior? Gun jezelf het heerlijke vrije gevoel zonder al te veel zorgen en kies voor een brommobiel!

Aanbevolen artikelen