Deze items maken je zomer outfit helemaal af

zomer outfit

Klaar voor de zomer? Naast een heerlijk fris zomerjurkje of losse short, gaat er niets boven de krachtige uitstraling van een mooi polshorloge en de stoere twist van een toffe sneaker. Het hoeft je niet veel te kosten, en als je de juiste combinatie maakt, maak je je nieuwe zomeroutfit helemaal af.

Polshorloge hype

Horloges voor heren zijn al jaren stijlvolle accessoires die geassocieerd worden met succes, zelfvertrouwen en bovenal klasse. De wereld van horloges voor mannen is ongelooflijk uitgebreid en omvat modellen die werkelijk geschikt zijn voor alle stijlen. We hebben het over honderden verschillende merken die perfect aansluiten bij de persoonlijkheid, uitstraling en behoeften van de drager.

Natuurlijk verschillen de beste horloges voor mannen van elkaar op basis van verschillende factoren. Zo kan je bepalen of een bepaald model al dan niet voor jou geschikt is. Of het nu gaat om polshorloges voor vrouwen of voor mannen, houd rekening met de grootte, de prijs-kwaliteitverhouding, het merk, en natuurlijk ook het materiaal. Dit heeft niet alleen invloed op de prijs van het horloge, maar ook op de uitvoering ervan.

Welk horloge draag ik voor welke gelegenheid?

In dit verband is het ongetwijfeld belangrijk om het beste horloge te beoordelen op basis van wat je verwachtingen zijn en de context waarin je het naar alle waarschijnlijkheid zult dragen. Zo kan je vervolgens bepalen welk horloge het beste is om te kopen. Voor horloges van goud raden wij een look aan die in elk geval elegant is en perfect past bij een verfijnde stijl. Een horloge met een stoffen bandje? Dat straalt een op en top zomerse en relaxte look uit! Horloges zijn er voor elke mogelijke gelegenheid dus er is geen reden voor twijfel op dat gebied.

Sneaker fans

De ene sneaker is de andere niet, dus kies daarom zeker een sneaker die bij je (outfit) past. Een sneaker die deze keuze gemakkelijker maakt dan ooit tevoren? Adidas sneakers! Deze sneakers zijn in alle mogelijke kleuren te vinden. Zoals ze zeggen, je kunt een man beoordelen aan de schoenen die hij draagt. Vandaag meer dan ooit: waren er tot enkele tientallen jaren geleden slechts twee modellen van schoeisel voor mannen beschikbaar – de schoen zonder al te veel toeters en bellen voor elke dag en de elegante schoen voor ceremonies – nu is de keuze voor mannen veel ruimer. Laarzen, sandalen, platte schoenen… een van de populairste en meest veelzijdige modellen van vandaag is zonder twijfel de sportieve sneaker “revisited” in een eigentijds jasje. Zijn bekendste definitie heeft hij ontleend aan de iconische modellen van Adidas. Bij Adidas kan je werkelijk nooit verkeerd kiezen als je gaat voor hun iconische modellen: de Stan Smith, Superstar of Grand Court.

Aanbevolen artikelen