Een AdWords Specialist inzetten

wat is adwords

Wil jij adverteren in Google voor jouw website of webshop? Google AdWords is een advertentieprogramma gemaakt door Google waarin je dit mogelijk kunt maken. De gebruikers van een zoekmachine kun je hierdoor bereiken door een advertentie te tonen als zij op bepaalde woorden zoeken. Je adverteert dus alleen maar wanneer er daadwerkelijk wordt gezocht naar een product of dienst. Hierdoor is adverteren via Google AdWords vaak interessanter dan bijvoorbeeld adverteren in een magazine, omdat men daar niet actief op zoek is. Weet je zelf niet precies hoe dit werkt? Een AdWords Specialist weet hier alle kneepjes van. 

Hoe werkt AdWords?

Het voordeel van een advertentie, is dat jouw advertentie wordt getoond boven de organische zoekresultaten. Iedereen die zoek op bepaalde woorden en jouw advertentie ziet zal dus vaak snel doorklikken. Omdat ze al gericht op zoek zijn, is de kans ook nog groot dat ze overgaan tot een conversie. Hiernaast biedt AdWords ook de mogelijkheid om onderzoek te doen naar de meest interessante zoekwoorden. Zo kan AdWords bijvoorbeeld het zoekvolume aangeven van een woord, de kosten om er mee te adverteren in Google en hoeveel andere bedrijven met het woord willen adverteren. Aan de hand hiervan kun jij weer een strategie opzetten of aanpassen.

De voordelen van AdWords

Het inzetten van advertenties brengt dus veel voordelen met zich mee. Wij zetten het nog even voor je op een rijtje:

  • Je bereikt potentiële klanten op het juiste moment
  • Je wordt bovenaan de organische zoekopdrachten getoond
  • Je website is op vele zoekwoorden vindbaar
  • AdWords biedt je waardevolle informatie
  • Alles is inzichtelijk en je houdt zelf de controle

Een AdWords Specialist van Traffic Today

De Google AdWords werkzaamheden kun je bij Traffic Today uitbesteden. Aan de hand van wensen, doelen en budget zorgen de AdWords Specialisten van Traffic Today voor een op maat gemaakte strategie om jouw doelen te behalen. Als AdWords specialist gaan ze altijd voor het hoogst haalbare om zo het maximale uit de campagne te halen. Voor meer informatie raden wij je aan om even de website te bezoeken of contact op te nemen voor een afspraak.

Aanbevolen artikelen