De meest aantrekkelijke lichaamsdelen van een man… volgens vrouwen

meest aantrekkelijke lichaamsdelen van een man

We hebben allemaal onze favoriete lichaamsdelen van het andere geslacht. De kans is groot dat je een boob, kont of benen persoon bent… Het mag dan ook geen verrassing zijn dat dames er net zo over denken. We deden daarom onderzoek en hebben de populairste mannelijke lichaamsdelen van vrouwen op een rijtje gezet, en je zult verrast zijn door wat niet op de lijst staat!

De torso

Volgens een onderzoek uit 2017 vond 24 procent van de vrouwen de borstkas het aantrekkelijkste deel van een man, en koos 13 procent voor de buikstreek, wat betekent dat de romp samen de meeste aantrekkingskracht had. Dat wil echter niet zeggen dat dit alleen van toepassing is op door de sportschool gefabriceerde lijven. Sterker nog: vrouwen blijken eerder geneigd te zijn om torso’s met wat meer gewicht aantrekkelijk te vinden. Blijkbaar is een kussentje een teken dat je gezonder bent en langer zult leven. Wat in meer dan één opzicht geruststellend is.

De ogen

Vrouwen zijn dol op een geweldig paar ogen. Maar niet alle ogen zijn gelijk, de limbale ring, dat stukje waar de iris het wit van je oog ontmoet, kan een andere kleur hebben dan je oog, en een onderzoek uit 2011 wees uit dat mannen met een donkere limbale ring als meer aantrekkelijk werden gezien. En hoewel je niet echt veel kunt doen aan de grootte van je ogen, ontdekte een ander onderzoek dat mensen met ‘gemiddelde’ grote en gepositioneerde ogen als het meest aantrekkelijk werden gezien. Volgens de studie zou de optimale ruimte tussen de ogen en de mond ongeveer een derde van de lengte van je gezicht moeten zijn, en de afstand tussen je ogen zou iets minder dan de helft van de breedte van je gezicht moeten zijn. Succes met meten.

De meest aantrekkelijke lichaamsdelen van een man

De armen

Ze zijn misschien niet het eerste dat in je opkomt als je vrouwelijke lichaamsdelen rangschikt, maar mannelijke armen kregen 19 procent van de stemmen, en dan hebben we het niet over van die sportschool armen. Grote, kolossale bovenarmen waren misschien ooit het teken van een alfamannetje, maar tegenwoordig houden vrouwen meer van finesse. In 2022 speelt de sterke onderarm een ​​minstens zo belangrijke rol.

De mond

Houd jij van een grote glimlach? Het blijkt dat vrouwen niet hetzelfde voelen. Een diepgaande studie beweert dat vrouwen het minst aangetrokken worden tot lachende, gelukkig uitziende mannen, en meer geneigd zijn om te kiezen voor het serieuzere type. Uit het onderzoek bleek dat vrouwen een man met een zwoele uitdrukking associeerden met status, competentie en het vermogen om te voorzien.

Lees ook: Signalen bij een vrouw die je kunnen zeggen of ze interesse in je heeft

Aanbevolen artikelen