Lingerie als Valentijnscadeau kopen? Hier enkele handige tips:

valentijnscadeau kopen

De dag van de liefde

In het jaar 496 riep Paus Gelasius de Eerste 14 februari uit als naamdag van de Heilige Valentijn. Een sluitend aantoonbare reden hiervoor was niet bekend omdat in die tijd de gegevens van mensen die heilig verklaard waren niet werden bijgehouden. Maar, zo vond hij, dat Sint Valentijn iemand was die terecht vereerd moest worden. Oorspronkelijk was het de bedoeling dat mensen die een oogje op iemand hadden, dat op Sint Valentijn anoniem konden tonen maar door de jaren heen is dit gebruik veranderd, vooral uit zakelijke overweging, naar het openbaar tonen van liefde voor een bepaald persoon.

Met lingerie scoor je altijd

Op die dag zie je mannen lopen met bloemen onder de arm en gaan kaartjes met mooie liefdes spreuken vlot over de toonbank.

Wie op de avond van Saint Amour echt wil scoren en verzekerd wil zijn van een hartstochtelijke avond en/of nacht, koopt geen bloemen maar een gewaagd sexy lingerie setje voor zijn geliefde. Een klein stukje stof dat de passie hoog kan doen oplaaien en waar je samen uren lang van kunt genieten.

valentijns cadeau kopen

Wat past haar het beste?

Wanneer je weet welke stijl of kleur je vrouw of vriendin verkiest is het makkelijk kiezen maar wanneer je er geen flauw idee van hebt kun je maar beter stiekem een keer door haar lingerielade te snuffelen. Vind je er een aantal rode lingerie setjes tussen of zijn het hoofdzakelijk neutrale kleurtjes, dan heb je daar je eerste tip gevonden. Kijk meteen ook naar de maat van een BH die ze regelmatig draagt zodat je niet in verlegenheid komt als ze jouw pakje openmaakt en blijkt dat het veel te groot is, of te klein. Houd ze van pittige sexy lingerie dan zal rode lingerie haar zeker behagen. Of vind je haar setjes allemaal nogal doordeweeks en saai en wil je daar liever verandering in brengen dan kun je kiezen voor een subtiel sexy lingerie setje of een mooie gewaagde maar stijlvolle bustier. Kies je daarbij nog een bijpassende string of mooie extravagante zwarte of rode nylons, dan ben je verzekerd van een spetterende Valentijnsavond die je beiden niet snel zal vergeten.

Aanbevolen artikelen