Maak je vakantie extra pikant

vakantie pikant

Ga je er deze zomer eindelijk nog eens samen op uit? Dan heb ik één grote tip voor je: gebruik deze tijd samen om je passioneel leven extra pit te geven. Tijdens het jaar hebben we het vaak te druk om veel aandacht aan elkaar te besteden, de dagelijkse sleur en verplichtingen nemen dan ook soms wat de pit in onze relatie weg. Hoe haal je ook op seksueel vlak alles uit je vakantie samen?

Extra moeite, extra resultaat! 

Op vakantie wil je je graag zo comfortabel mogelijk kleden. Voor high heels, kostuums, stropdassen of strakke jurken is meestal geen plaats. Jammer, toch? Maak op reis regelmatig tijd voor een romantisch etentje samen en haal dan letterlijk je beste outfit uit je kast. Van dat ene jurkje waar je vormen zo goed in uitkomen tot een strak kostuum en – uiteraard – je meest sexy lingerie. Wedden dat jullie die avond extra snel weer in de hotelkamer willen zijn? 

Pak je koffer pikant in

Op reis ben je veel meer ontspannen, voel je je rustiger, is er geen stress en druk. Daarom is het vaak het ideale moment om nieuwe grenzen op te zoeken tussen de lakens. Wil je al lang experimenteren in bed, dan heb je er nu eindelijk de tijd en de mentale rust voor. 

Pak dus je koffer slim in. Zoek op voorhand op bijvoorbeeld Pabo online welke seksspeeltjes je wel eens zou willen uitproberen. Ga niet op reis dergelijke dingen kopen – je wil in dit geval toch echt zeker zijn van hygiëne en kwaliteit. Het samen snuisteren naar leuke items online geeft je al heel wat voorpret – een leuk voorsmaakje van wat de vakantie voor pittigs in petto heeft! 

Denk ook aan jezelf

Ga je alleen op reis? Ook dan kan je van je vakantie gebruik maken om jezelf op seksueel vlak weer wat beter te leren kennen. Verwen jezelf bijvoorbeeld met een nieuwe dildo of vibrator. Of doe jezelf een pikant lingeriesetje cadeau. Je weet nooit wat een avond in een lokale bar je brengt. Al spreekt het natuurlijk voor zich dat de nodige veiligheidsvoorzorgen het allerbelangrijkste zijn. 

Vakantie? Dat is honderd procent genieten. Van lekker eten, lekker drinken, mooi weer, prachtige landschappen… Maar dus ook van elkaar en van jezelf. Maak gebruik van je ontspannen geest en de vrije tijd om je seksleven wat extra kruiding te geven. Zo kan je er weer een heel jaar, tot de volgende vakantie, heerlijk tegenaan samen!

Aanbevolen artikelen