Meest gekozen refurbished iPhones

refurbished iphones

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat mensen tegenwoordig sneller kiezen voor een refurbished iPhone in plaats van een nieuwe iPhone. Refurbished betekent vanuit het Engels vertaald ook wel ‘’gereviseerd’’. Dit betekent dat de toestellen al eens gebruikt zijn, maar voor de verkoop compleet gecontroleerd en opgeknapt zijn. Refurbished iPhones worden daarom als zo goed als nieuw beschouwd. Ben jij op zoek naar een refurbished iPhone? Lees in dit artikel wat de meest gekozen refurbished iPhone toestellen zijn.

De refurbished iPhone 8

Op dit moment blijft toch één van de meest populaire refurbished toestellen de iPhone 8. Dit is de opvolger van de iPhone 7, maar vanzelfsprekend met veel verbeteringen. Denk hierbij aan de glazen achterkant waardoor je de accu draadloos kunt opladen. Een betere accu, waardoor je het toestel langer kunt gebruiken. Het display heeft ook een grote upgrade gekregen. Met een 4.7 inch retina display kun je altijd genieten van je meest favoriete serie of film. De 12 megapixel camera met groothoek- en telelens maakt nog altijd hele goede foto’s, maar loopt wel achter op de nieuwste modellen van Apple. Je kunt bijvoorbeeld op de iPhone 8 geen gebruik maken van de portretmodus, waarbij dat de bij de nieuwste modellen wel kan.

Een nieuwe iPhone 8 kost op dit moment nog steeds €539 terwijl je voor een refurbished iPhone 8 ongeveer €380 hoeft neer te leggen. Best wel een grootprijs verschil toch, en dat met een garantie van 2 jaar en ook nog eens accessoires!

De refurbished iPhone X

Er zijn flink wat nieuwe modellen op de refurbished smartphonemarkt. Een van deze nieuwe modellen is de refurbished iPhone X, welke momenteel enorm populair is.  Dit toestel is in 2017 geïntroduceerd door Apple en heeft veel vernieuwingen met zich meegenomen. Het is het eerste toestel van Apple dat zonder een thuisknop functioneert, maar met bediening door middel van veegbewegingen. Het beschikt over een OLED scherm dat loopt van rand tot rand, dit betekent dat de gehele voorkant van de iPhone X bestaat uit scherm. De belangrijkste vernieuwing is Face-ID. Met deze functie heb je geen pincode meer nodig en hoef je je vinger ook niet meer op de scanner te leggen. Toch beschikt de iPhone X over veel functies die de iPhone 8 ook heeft, waardoor er ook genoeg mensen zijn die genoegen nemen met een refurbished iPhone 8.

Het prijskaartje wat momenteel aan een refurbished iPhone X hangt is ongeveer €550. Dit scheelt nog steeds veel met een nieuwe iPhone X waar de nieuwprijs op ongeveer €850 zit.

De refurbished iPhone Xs

Het nieuwste refurbished toestel is de refurbished iPhone Xs. Dit toestel is in 2018 door Apple geïntroduceerd en is de opvolger van de iPhone X. De iPhone Xs is wat betreft uiterlijk gelijk aan de iPhone X. Het grootste verschil bij de iPhone XS is dat deze een nieuwe chip heeft. Deze chip zorgt ervoor dat de iPhone XS sneller is dan vorige modellen en ook nog eens minder stroom verbruikt. Deze chip zorgt er mede voor dat de gezichtsherkenning sneller en beter werkt, waardoor het nog veiliger geworden is. De camera heeft een flinke boost gekregen. De portretmodus is verder verbeterd, en de scheiding tussen voor- en achtergrond is mooi vloeiend. 

Een refurbished iPhone Xs is momenteel al te krijgen vanaf €670. Dit scheelt behoorlijk met de prijs van het toestel wanneer je deze nieuw wil hebben. De prijs ligt hierbij op ruim €900. 

Ga je zelf een refurbished iPhone kopen zoals de iPhone Xs? Let dan goed op de beoordelingen van de webshop en op de garantietermijn die de webshop aanbiedt. Zo krijg je een goed beeld van de aanbieder en kan je vaak goed inschatten of de aanbieder te vertrouwen is of niet. 

Aanbevolen artikelen