Nieuwe zonwering nodig? Kies voor solar zonwering!

Zoek jij naar nieuwe zonwering? Het kan nogal een taak zijn om de juiste zonwering te vinden voor jouw woning. Als eerst is het de vraag ga ik het binnen of buiten plaatsen en vervolgens waar kies ik voor? Er zijn enorm veel mogelijkheden wanneer het aankomt op zonwering. Het kan nogal lastig zijn om te kiezen wanneer je niet zoveel af weet van wat de juiste zonwering is. Wij informeren je graag over zonwering, zodat jij wellicht een betere keuze kunt maken omtrent wat jij gaat toepassen. Laten we meteen beginnen met binnen versus buitenzonwering!

Binnen of buitenzonwering?

Bij binnenzonwering heb je enorm veel keuze. Rolgordijnen, duo rolgordijnen, houten of aluminium jaloezieen, plisse of toch verticale lamellen? De keuzes zijn uiteenlopend maar uiteindelijk doen ze allemaal hetzelfde, de zon weren. Bij binnenzonwering is het de vraag wat het best bij jouw interieur past en wat jij mooi vindt. Binnenzonwering is meestal een stuk goedkoper dan buitenzonwering, uiteraard kun je het wel zo gek maken als je het zelf wilt. Bij buitenzonwering heb je minder opties, voor de ramen van je woning kun je kiezen uit rolluiken, screens of een zonneluifel. Buitenzonwering zoals rolluiken hebben veel meer functies dan de zon weren. Rolluiken zijn isolerend, geluidswerend en verduisterend om maar een aantal andere voordelen op te noemen. Vaak zijn rolluiken ook nog eens de goedkoopste optie voor buitenzonwering. Hierdoor is het voor ons eenvoudig kiezen. Als je raamzonwering wilt, dan kun je het best kiezen voor buitenzonwering en dan specifiek de rolluiken.

Solar rolluiken

De nieuwste soorten rolluiken zijn solar rolluiken. Deze rolluiken zijn voorzien van een zonnepaneel en solar motor. Hiermee werkt het rolluik compleet op zonne-energie. Dit is een geweldige game changer in de zonwering markt, omdat het super eenvoudig is te monteren en eenvoudig is te gebruiken. Solar zonwering is momenteel de meest gekozen zonwering door Nederland. Wij raden je zeker aan om eens na te denken over solar zonwering als je nog naar zonwering zoekt. Ook is het mogelijk om jouw bestaande zonwering over te zetten naar solar zonwering door te kiezen voor een solar motor en een nieuwe kap met zonnepaneel.

Aanbevolen artikelen