Wil je de relatie wat spannender maken? Zie 6 onfeilbare tips

relatie spanneder maken

Als je lang met dezelfde partner bent geweest, is het gebruikelijk dat seks in een routine wordt geplaatst. Het plezier gaat zijwaarts en de relatie wordt een verplichting en geen testament. Het geheim om het probleem te omzeilen is om te wedden op manieren om de relatie op te fleuren, hoe BDSM speeltjes te gebruiken en te investeren in nieuwe posities.

1. De fantasieën van uw partner realiseren

Praten over fantasieën, testamenten en fetisjen is van fundamenteel belang voor een prettigere relatie. Praat over seks met je partner, ontdek zijn wensen en, in praktijk gebracht! Het realiseren van de wens van de ander zal een ander en aangenamer klimaat brengen in de relatie van het paar.

2. Verken de erogene zones

Om de geslachtsgemeenschap op te fleuren en meer plezier te hebben op het moment van seks, is het verkennen van de erogene zones een uitweg. Zowel mannen als vrouwen hebben erogene zones die gestimuleerd kunnen en moeten worden.

De erogene zones zijn gebieden van het lichaam die een dunnere huid of meer zenuwuiteinden hebben, en kunnen veel plezier bieden bij aanraking.

Met zachtheid en zorg, kunnen gebieden zoals de nek, oor, binnenste dijen, perineum en borsten, mits goed gestimuleerd, voor sensaties zorgen die nog nooit eerder zijn ervaren.

3. Ontmoet erotische producten

Erotisch speelgoed kan een geweldige bondgenoot van koppels zijn om de relatie op te fleuren en uit de routine te komen.

Er zijn talloze speeltjes die het leven van twee personen kunnen verlengen en het plezier voor het koppel nog meer kunnen stimuleren. Regel een bezoek aan de seksshop met je partner. Naast het feit dat het leuk is, kan het resultaat zeer vruchtbaar zijn.

4. Bereid het lichaam voor met een goede massage

Erotische massage heeft niet hetzelfde doel als therapeutische massage. Niet knijpen of verdraaien: de regel hier is delicaatheid. De meest subtiele aanrakingen zijn geweldig om alle zintuigen te activeren en te stimuleren.

5. Strip-tease

De kunst en betekenis van striptease is de provocatie van het uitkleden. Seksuele provocatie, natuurlijk. Het toevoegen van een sensuele dans bij het uittrekken van je kleren is een geweldig element voor opwinding. Het geheim is om te vertrouwen op je eigen sensualiteit.

6. Bereid het milieu voor

Volgens de klassieke Indische erotiek, Kama Sutra, zou het verleidingsspel de vijf zintuigen moeten omvatten: horen, voelen, ruiken, zien en proeven.

Nou, laat de luiheid opzij en bereid de omgeving voor op seks. De mogelijkheden zijn gevarieerd: bloemen, fruit, kaarsen, wierook, muziek, licht diner, kussens verspreid over de vloer. Laat uw creativiteit de vrije loop en veel plezier.

Aanbevolen artikelen