Straks weer genieten van het zomerse na de lockdown

genieten in de zon

Wie kijkt er nu niet uit naar het “oude normaal”, waarbij we dagelijks kunnen genieten van een terras of een stranddag (als het weer het toelaat vanzelfsprekend). Iedereen zal vast al een lijstje hebben bedacht met de to-do’s voor na de lockdown. Na anderhalf jaar weer een festival bezoeken, direct een vakantievlucht naar een zonrijk vakantieoord. Gewoon even om de tijd van voor corona weer in te halen. Om je alvast goed voor te bereiden op die tijd, hebben we alvast een lijstje opgesteld waar je rekening mee moet houden.

Tips voor naar het strand

Kies je ervoor om in eigen land te blijven en naar het strand te gaan? Veel mensen sloegen vorig jaar over, doordat er een enorme drukte was en er weinig faciliteiten waren (denk aan eten, drinken maar ook toiletten). Als dat straks weer mogelijk is moet je vooral weer denken aan spullen die handig zijn om op het strand te hebben. Ga je met kinderen op stap? Zorg dan dat je voldoende speelgoed meeneemt, dat goed past bij het strand. Zorg dat je je beste zonnebril meeneemt en kies voor een grote handdoeken waarop je heerlijk kunt genieten van het zonnige weer. Wil je het graag goedkoop houden? Neem dan vooral je eigen etenswaar mee. Kies voor lekker gezond of een snack. 

Tips voor het terras

Als je op het terras gaat zitten, is het vooral heerlijk dat je wordt bediend. Je hoeft dus niet na te denken over het meenemen van eten of drinken al is een portefeuille wel erg handig. Wat je daarnaast meeneemt is vooral ook niet teveel. Wellicht ben je iemand die graag van terras naar terras hopt en dan wil je niet continu met een tas met spullen sjouwen. Een eenvoudige zonnebril, een tasje met portemonnee en wellicht voor je smartphone zou al voldoende moeten zijn. Of laat je smartphone eens thuis en besteed de volle aandacht aan je partner of vriend(in).

Tips voor een buitenlands avontuur

Bij een vakantie naar een relaxt oord of een avontuurlijke vakantie verschilt het nogal wat je mee wilt nemen. Ga je op zonvakantie dan moet je als man zijnde je beste slippers voor heren uit de kast toveren, waarbij je als vrouw zijnde je mooiste badpak of bikini op zal zoeken. Ga je op een avontuurlijke vakantie, vergeet dan vooral je backpack en goede stevige schoenen niet. 

Aanbevolen artikelen